Κ18: Ελπίδα Αγ. Αν. – Κηπούπολη 5-0

Μένει να αποδειχθεί μία κακή παρένθεση για την Κ18 της Κηπούπολης, η αναμέτρησή της με την πρωτοπόρο Ελπίδα, που ολοκληρώθηκε με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων νικήτρια με σκορ 5-0.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη δεν ήταν σε καλή μέρα, κόντρα σε ένα συγκρότημα με υψηλό ηλικιακό μέσο όρο, που δεν συγχωρεί λάθη και παραλείψεις και βγήκαν εκτός ρυθμού και παιχνιδιού με δύο γρήγορα γκολ στο φινάλε του πρώτου τετάρτου.

Οι “ενστάσεις” για την ελεγχόμενη θέση οφσάιντ από την οποία σημειώθηκε το 3ο γκολ και το γεγονός ότι ο Φαρμάκης φαίνεται να απομακρύνει τη μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή τέρματος στο 4ο, ελάχιστη σημασία έχουν για την ομάδα του Περιστερίου, που αφήνει πίσω την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση και συνεχίζει.

Σκόρερς: 13′, 32′ Παπαδόπουλος, 16′, 59′ Ταφίζι, 64′ Ζουμπούλιας / –

Διαιτητής: Αργυριάδης. Βοηθοί: Γκέτσος, Μπαντής.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς, Σπυρόπουλος, Στεφανι, Σταθης, Καλαμίδας, Κασιουρης, Ζουμπούλιας, Μαλαμίδης, Ταφίζι, Μαρσώνης, Παπαδόπουλος (Σαΐτας, Φύλλος, Σουρβινος, Παλμός, Λασπιάς).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Ρήγας, Λέμης, Σκαμάνης, Σοφός, Εμμανουήλ, Σταματογιαννόπουλος (Τσίκο, Τσέας Β., Δούμας, Χαροκόπος).

Leave a Reply