Κ18: Ελπίδα Αγ. Αν.- Διαγόρας 2-0

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά και τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑ για το δεύτερο τμήμα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, που επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του αντίστοιχου τμήματος του Διαγόρα Αιγάλεω.

Το συγκρότημα του Πέτρου Πέτρου δεν κατάφερε να “εξαργυρώσει” την υπεροχή του πρώτου μέρους σε γκολ, ξεκίνησε επιθετικά και την επανάληψη, είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ (Καραλάκος), αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι σε στημένες μπάλες (απευθείας φάουλ και πέναλτι) και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (είχαν και δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο).

Δύο ακόμη φάσεις με τον Μπενέτο και τον Σαλκούρτι δεν ευοδώθηκαν στο φινάλε και το 2-0 σφράγισε ως τελικό αποτέλεσμα την αναμέτρηση.

Σκόρερς: 51΄Παππάς, 72′ (πεν.) Ροκανας / –

Διαιτητής: Σταυρόπουλος. Βοηθοί: Ίσσα, Σπυρόπουλος.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (2): Γρούμπας, Βλαχάκης, Κάβουρας Γ., Κοτσιλος, Παππάς, Σπυρόπουλος, Κάβουρας Ε., Κοτταρίδης, Βασιλείου, Ροκανας, Μούκα (Μπαλντάς, Αντόνοβιτς).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κούρτης, Παλιούρας, Σταυρατής, Σιδηρόπουλος, Σπάχο, Κονόμης, Καραλάκος, Σαλκούρτι, Σαρμπάνης, Μπενέτος, Λαμπιτσάκης (Θεοδωρέλος, Δούλκαρης).

Leave a Reply