Κ18: Ελπίδα Αγ.Αν. – Ήφαιστος 1-1

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στους Αγίους Αναργύρους, από την τοπική Ελπίδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού βρέθηκαν πίσω στο σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου από κακή αμυντική επικοινωνία και στο υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου, έψαξαν με κάθε τρόπο την επιστροφή στο παιχνίδι.

Παρ’ ότι φάσεις είχαν, δεν το πέτυχαν μέχρι το 67′, όταν με ατομική προσπάθεια και σουτ ο Τζωρτζακάκης έφερε το ματς στα ίσα. Σε συνθήκες πολιορκίας της αντίπαλης άμυνας, μία προσπάθεια του Δεμίρη “έγλυψε” το δοκάρι, ενώ εκεί σταμάτησε και το σουτ του Καλκανάκου λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα σωριάζοντας την πλειοψηφία των φιλοξενουμένων στο χορτάρι.

Σκόρερς: 9′ Παλαιολόγου / 67′ Τζωρτζακάκης.

Διαιτητής: Τσολακίδης. Βοηθοί: Σερεβέτας, Δεονάς.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς, Σπυρόπουλος, Στεφανι, Καλαμίδας, Λαουτάρης, Κασιούρης, Ζουμπούλιας, Παπαδόπουλος, Ταφιλι, Μπέσσης, Παλαιολόγου (Φύλλος, Σαϊτας, Λιτσι).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φίλιας, Παληογιάννης, Καλκανάκος, Μαργαρώνης, Καραλάκης, Γιαννόπουλος, Τουρτούλη (Τυρασκης, Δεμίρης, Πελέκης, Τσερνομάζοφ, Τζάννες).

Leave a Reply