Κ18: Ειρήνη Πετρ. – Φοίνικας 1-3

Δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση η Κ18 του Φοίνικα Περιστερίου, αλλά όταν μπήκε στο παιχνίδι, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και έφυγε νικήτρια από την Πετρούπολη (1-3).

Με την τοπική Ειρήνη να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι, να προηγείται και να έχει δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της, ο Φοίνικας “ξύπνησε” από τον λήθαργο του πρώτου 10λέπτου και κατάφερε ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση.

Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Χαραλάμπους στο 51′, η ομάδα του Περιστερίου έχτισε διαφορά δύο τερμάτων και με αυτή έφτασε ως το τελευταίο σφύριγμα, αφού κάποιες καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ πέρασαν τελικά αναξιοποίητες.

Σκόρερς: 3′ Ντέμα / 12′ Γιώτης, 40′ Δέλγας, 51′ (πεν.) Τριαντάφυλλος.

Διαιτητής: Μπόντζος. Βοηθοί: Ανδρέου, Θωμάς.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ.: Τζερεμάκης Ι., Σταμάτης Σ., Τζερεμάκης Δ., Βασιλάκος, Συμεωνίδης, Σταμάτης Γ., Μπέκος, Χάμζα, Ρώτας, Ντεμα (Παυλάκος, Καλογερόπουλος, Στέτο, Φιλίποφ).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κακουριώτης, Κύρτσιος, Λεγκεγκάι, Γιώτης Φ., Τριαντάφυλλος, Κουρουμπλής, Σκόδρας, Χαραλάμπους, Πατέλης, Δέλγας, Ιωαννίδης (Λαμπρόπουλος, Βασίλενας, Γέροντας).

Leave a Reply