Κ18: Διπλές προπονήσεις στον “Άγιο”

Και διπλές προπονήσεις (7.30 π.μ. και 3 μ.μ.) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Κ18 του Αγίου Ιεροθέου, που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης, με δικαιολογημένες απουσίες και αρκετούς υπό δοκιμήν νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του “Αγίου” και τεχνικός του τμήματος, Δημήτρης Βαφειάδης και ο συνεργάτης του Νικήτας Κατσίπης, περιμένουν αρκετές ακόμη αφίξεις τις αμέσως επόμενες ημέρες από μέλη του κλιμακίου που ολοκληρώνουν τις διακοπές τους και ακολούθως θα προχωρήσει στον διαχωρισμό των τμημάτων.

Ταυτόχρονα, οι πρωινές προπονήσεις θα αντικατασταθούν από πρόγραμμα γυμναστηρίου, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης το Σάββατο 31 Αυγούστου, με το αντρικό τμήμα του Αττικού.

Θα ακολουθήσουν διπλές αναμετρήσεις (θα παίξουν και τα 2 τμήματα) με τις Κ18 του Θριάμβου Χαϊδαρίου (4/9), της Κηφισιάς (7/9) και του Φωστήρα (14/9).

Τρία μέλη της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας ήταν στην αποστολή και αγωνίστηκαν στο φιλικό της Τετάρτης, με το αντρικό τμήμα του “Αγίου” κόντρα στον Ήφαιστο.

Ήταν οι Μιχάλης Ζέρβας (2002), Σπύρος Κολλιόπουλος (2001) και Δημήτρης Χαλίκης (2002), ενώ τραυματίας είναι ο Γρηγόρης Θηβαίος.

Leave a Reply