Κ18: Διαγόρας Αιγ. – Ιεράπολη 2-0

Καλύτερη στο “άκαρπο” πρώτο μέρος (0-0), αλλά πιο ουσιαστική στην επανάληψη, η Κ18 του Διαγόρα Αιγάλεω επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ιεράπολης για τον 10ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Στο ΔΑΚ Αιγάλεω, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Στέλιου Γιακα μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην συμπολίτισσα Ιεράπολη, αλλά οι τελικές επιλογές και προσπάθειες του πρώτου 40λεπτου ήταν ως επί το πλείστον βιαστικές εκτός στόχου.

Από εκτέλεση κόρνερ και κοντινό πλασε του Χατζηγεωργιάδη ο Διαγόρας μπήκε μπροστά στο σκορ, παραμένοντας η πιο δραστήρια ομάδα στην επανάληψη και αφού ένα απευθείας χτύπημα φάουλ των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπενέτος με ζυγισμένο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας της Ιεράπολης, υπογράφοντας το 2-0.

 

Σκόρερς: 52′ Χατζηγεωργιάδης, 80′ Μπενέτος / –

Διαιτητής: Μπιμπάκης. Βοηθοί: Κοσμαδάκης, Κοντογιάννης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κούρτης, Σιδηρόπουλος, Παλιούρας, Σταυρατής, Θεοδωρέλος, Ντερβίσι, Καραλάκος, Σαλκούρτι, Σαρμπάνης, Μπενέτος, Λαμπιτσάκης (Χατζηγεωργιάδης, Δούλκαρης, Σπάχο, Γρηγορόπουλος).

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Ιωαννίδης, Ορφανίδης, Καρυώτης, Μαραβελάκης, Πανουσιάκης, Μανιός, Μπεγετης, Χάννα, Νάσκος, Παλικισιανός, Συμεώνογλου (Μπουρδάμης-Βουρλάμης, Γιακουμάκης, Βιτουλαδίτης, Σπαντίδης).

Leave a Reply