Κ18: Διαγόρας Αιγ.-Ειρήνη Πετρ. 3-1

Πρώτη νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ για την Κ18 του Διαγόρα Αιγάλεω, που επικράτησε με σκορ 3-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ειρήνης Πετρούπολης, στο ΔΑΚ Αιγάλεω.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου πήραν διαφορά δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, με δημιουργούς τους Μπενέτο και Παλιούρα και εκτελεστή τον Σιδηρόπουλο.

Η Ειρήνη μείωσε από τα έντεκα βήματα και είχε πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία στην εκπνοή του πρώτου μέρους για να φέρει το ματς στα ίσα (2-1 σκορ ημιχρόνου).

Στην επανάληψη, πολλά νεύρα, πολλές προσωπικές μονομαχίες και “ξύλο”, χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Διαγόρα να φτάνει σε τρίτο τέρμα και ο σκόρερ σε χατ τρικ, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ και τον Κούρτη να εξουδετερώνει και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού την καλύτερη επιθετική στιγμή των φιλοξενουμένων.

Σκόρερς: 4′, 10′, 69′ Σιδηρόπουλος / 20′ (πεν.) Σταμάτης Γ.

Διαιτητής: Μακρυγιάννης. Βοηθοί: Σερμέτης, Κοσμαδάκης.

Στη φάση του 20ού λεπτού και του πέναλτι τραυματίστηκε ο Κολοκούρας (πιθανή κάκωση στην περιοχή κνήμης-περόνης), αλλά για μία ακόμη φορά το ασθενοφόρο που κλήθηκε για να τον μεταφέρει για τις απαραίτητες εξετάσεις, προσήλθε και αποχώρησε με τον τραυματια ποδοσφαιριστή, αρκετά μετά τη λήξη του αγώνα!

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ.: Κούρτης, Γρηγορόπουλος, Σταυρατης, Θεοδωρέλος, Αρώνης, Παλιούρας, Σαρμπάνης, Κονόμης, Σιδηρόπουλος, Μπενέτος, Λαμπιτσάκης (Σπάχο, Μπουκης).

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ.: Τζερεμάκης Ι., Τζερεμακης Δ., Σταμάτης Σ., Βασιλάκος, Μπέκος, Συμεωνίδης, Καλογερόπουλος, Ρώτας, Σταματης Γ., Κολοκούρας, Μπούλης (Παυλάκος, Χάμζα, Ντέμα).

Leave a Reply