Κ18: Διαγόρας Αιγ. – Α.Ο. Ιλίου 4-4

Ένα πράγμα για το οποίο δεν μπορείς να κατηγορήσεις την Κ18 του Διαγόρα Αιγάλεω είναι η απουσία γκολ και θεάματος στα παιχνίδια της.

Η σαββατιάτικη αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Ιλίου ήταν ένα ακόμη φεστιβάλ γκολ, με το τελικό 4-4 να χορταίνει και με το παραπάνω όσους την παρακολούθησαν.

Στο γρήγορο 0-2 του Α.Ο. Ιλίου (απευθείας κόρνερ και τετ α τετ) ο Διαγόρας απάντησε με ατομική ενέργεια του Μπενέτου (1-2) και κοντινό πλασέ του Δούλκαρη (2-2) πριν την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Το 2-2 ήταν το επιμέρους σκορ και του δευτέρου μέρους και με την ίδια ακριβώς εξέλιξη: ο Α.Ο. Ιλίου έφτασε στο 2-4 με απευθείας κόρνερ και κόρνερ – κεφαλιά, με τον Διαγόρα να επιστρέφει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) του Σιδηρόπουλου, που πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης στην εκπνοή με κοντινό σουτ, σε ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Μπενέτου στο δοκάρι.

Σκόρερς: 23′ Μπενέτος, 35′ Δούλκαρης, 61′, 80′ Σιδηρόπουλος / 8′, 43′ Φουκη, 15′, 53′ Λεγάτος.

Διαιτητής: Κλουκιώτης. Βοηθοί: Κορρές, Κοντογιάννης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κούρτης, Γρηγορόπουλος, Σταυρατης, Σπάχο, Θεοδωρέλος, Δούλκαρης, Σιδηρόπουλος, Σαλκούρτι, Μπουκης, Μπενέτος, Σταθάκος (Σαρμπάνης, Καραλάκος).

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ: Κασαβιτας, Λεγάτος, Καλουλης, Πασκάρι, Μάρκο, Φουκη, Ματρακας, Σενάουλι, Γεωργουλας, Διακουμης, Αηδόνης.

Leave a Reply