Κ18: Όμιλος – Πανερυθραϊκός 3-3

Ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με το υπέρ της 2-0, ωστόσο χρειάστηκε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας!

Τι μεσολάβησε; Ένα black out για την Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου, χωρίς προφανή λόγο και αιτία, το οποίο εκεμεταλλεύτηκε το αντίστοιχο συγκρότημα του Πανερυθραϊκού και ανέτρεψε πλήρως το εις βάρος του σκηνικό, κάνοντας το 2-0, 2-3 σε λιγότερο από ένα τέταρτο…

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Όμιλος παραμένει χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στον Β’ γύρο, απέχει ωστόσο μόλις 4 βαθμούς από την κορυφή, χάρις στο βαθμολογικό μπόνους που του εξασφάλισε ο εντυπωσιακός πρώτος γύρος.

Σκόρερς: 17′ Μπολάνης, 39′ και 80′ (πεν.) Κατσίκης / 47′ Παπαθανασίου, 51′ και 61′ Αντωνόπουλος.

Διαιτητής: Κατελανάκης. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Κατώνης. Στο 77′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μάρκου.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Θεοδωρόπουλος, Μάρκου, Λυμπέρης, Μάσαμπ, Μπολάνης, Παντελής, Papa, Κατσίκης, Παπαδάτος, Βολυράκης (Φατούρος, Λίτος, Σαγρής, Malo).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Αμοργινός, Τόλιος, Μελισσουργός, Παπαμαύρος, Αντωνόπουλος, Καμπάς, Γούλας, Gherfan, Μπαλακάκης, Φραγκάκης, Παπαθανασίου (Στεργίου, Αγγουρας, Σπύρου, Καραστέργιος).



Leave a Reply