Κ18: Α.Ο. Περιστερίου – Κηπούπολη 4-0

Πιο αθλητική, περισσότερο ουσιαστική και σταθερά καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού χρόνου, η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου “καθάρισε” από το πρώτο μέρος την αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα της Κηπούπολης, με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο 40λεπτο.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού κέρδισαν την πλειονότητα των προσωπικών μονομαχιών και με κάθετες τελικές πάσες στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής ή ψηλοκρεμαστές μπάλες στην πλάτη της έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη που κυκλοφορούσε τη μπάλα στα 2/3 του γηπέδου αλλά δυσκολευόταν να φτάσει σε τελική προσπάθεια.

Σκόρερς: 3′ Ζαφειράτος, 14′, 25′, 33′ Φιλιππόπουλος / –

Διαιτητής: Γκικόπουλος. Βοηθοί: Παναγιωτακόπουλος, Νάτσιος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης Γ., Τρόκα, Μποφίλιος, Καραγιάννης, Δημητρίου, Διονυσόπουλος, Φιλιππόπουλος, Στασινόπουλος, Ζαφειράτος (Καλάμης, Κατσαπρακάκης, Πλευρίτης, Γαϊτανης, Βαγενάς, Λευθεριώτης Ηλ., Παρτσακλος).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αλεξιάς, Μούτσιος, Σούμπας, Φαρμάκης Β., Ρήγας, Σταματογιαννόπουλος, Λένης, Μπούρης, Λιούμης, Σοφός, Νίκος (Φαρμάκης Γ., Λιατίφης, Μπίσκος, Μανώλης, Κωνσταντόπουλος, Κλειδής, Μιχαλόπουλος).

Leave a Reply