Κ18: Α.Ο. Περιστερίου – Ηρακλής 2-0

Με τον Ηρακλή να δικαιολογεί απόλυτα -κυρίως στο πρώτο μέρος- τον τίτλο της δυσκολοκατάβλητης ομάδας και τον Α.Ο. Περιστερίου να δίνει ρεσιτάλ αξιοποίησης ευκαιριών στην επανάληψη, η αναμέτρηση των Κ18 των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε με νικητή τον τυπικά γηπεδούχο Όμιλο και σκορ 2-0.

Ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τελική εντός εστίας για κάποια από τις δύο ομάδες, στην επανάληψη τρεις ευκαιρίες ήταν αρκετές για τον Όμιλο για να διαρρήξει την αντίπαλη άμυνα δύο φορές και να καταγράψει κι ένα δοκάρι.

Σε εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη, ο Λυμπέρης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με τον Κατσίκη να προειδοποιεί έξι λεπτά νωρίτερα, όταν μια απευθείας εκτέλεση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Συνδυαστικό ποδόσφαιρο, νέα ασίστ Κατσίκη και πλασέ Παντελή διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Σκόρερς: 55′ Λυμπέρης, 66′ Παντελής / –

Διαιτητής: Καλοπίσης. Βοηθοί: Καράμπελας, Κουρέας.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Malo, Χαλκιαδάκης, Λυμπέρης, Μάσαμπ, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Θεοδωρόπουλος, Κατσίκης, Παπαδάτος, Μπέσιος (Λιτος, Λάζη, Gjinaj, Σαγρής, Φατούρος, Λιόντος, Γρεζης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καναβάκης, Σιταράς, Πέτρο, Φράγκος Α., Ζάρκαλης, Δασκαλόπουλος, Καγιάννης, Οικονομάκος, Κηπουρός, Μαγκίτσας, Καρδάσης (Χρηστίδης, Κομπορόζος, Σακκάς).

Leave a Reply