Κ18: Α.Ο. Περιστερίου – Δάφνη Π. Φ. 0-1

Καλύτερη σε σχέση με τις πρόσφατες ισχνές αγωνιστικές της παρουσίες, η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου διεκδίκησε την επιστροφή της, απέναντι στο καλοδουλεμένο συγκρότημα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και παρ’ ότι ηττήθηκε με σκορ 0-1, έδειξε και πάλι αγωνιστικό σφυγμό.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα λίγο μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο παιχνίδι και αφού προηγουμένως και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι.

Αντίθετα ο υπολειπόμενος χρόνος για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων δεν πρόσφερε κάτι αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη, η Δάφνη έχασε μερικές καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος έχανε μέτρα στο χορτάρι και ο Όμιλος ήταν αυτός που πίεσε για την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς όμως επιτυχία.

Σκόρερς: – / 17′ Βλαχάκης.

Διαιτητής: Αρβανίτης, Βοηθοί: Γκούντας, Κουκόπουλος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Πλευρίτης, Διονυσόπουλος, Σετελάρι, Τρόκα, Τσιλεπής, Δημητρίου, Καλάμης, Φιλιππόπουλος, Κακούσιος, Ζαφειράτος (Στασινόπουλος, Καραγιάννης, Κόνσολας, Παρτσακλός, Κοριώζος, Κατσαπρακάκης, Λευθεριώτης Ηλ.)

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Αφεντόπουλος, Δουρούκας, Μάρα, Σακκάς, Κεραμά, Σανζόνι, Ρέτση, Τερζής, Μιρβελασβίλι, Βλαχάκης, Κωνσταντινίδης (Ρούσσος, Μίαρης, Μυριανθόπουλος, Οσμάνι, Τζάρας, Τσαπούνι)

Leave a Reply