Κ18: Α.Ο. Περιστερίου–Αγ. Ιερόθεος 2-1

Η υπεροχή του πρώτου μέρους και το καθαρό σκορ ημιχρόνου 2-0 ήταν η βάση στην οποία δομήθηκε η νίκη της πρεμιέρας για την Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου (την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό), κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου (2-1) στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Το τμήμα του Χρήστου Παλλίδη έφτασε δίκαια βάσει συνολικής εικόνας στο τρίποντο, αν και έπαιξε με τη φωτιά στην επανάληψη και ιδιαίτερα στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όταν με αριθμητικό πλεονέκτημα, “κλείστηκε” στο δικό του μισό και είδε τον αντίπαλο να απειλεί σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις με ισοφάριση.

Για την ομάδα του “Αγίου” όλα πήγαν στραβά, αφού έχασε πέναλτι για να προηγηθεί (Ζέρβας), είδε τον Τζιτζικάκη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα (αντίδραση εκνευρισμού) με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο τέλος είχε αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Σκόρερς: 20′ Γεροδημήτρης, 34′ Μπρκόβιτς / 53′ Ζέρβας.

Διαιτητής: Μαστροδήμας. Βοηθοί: Γαλαριώτης, Γκίκας.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Μπέσιος, Τρόκα, Κόνσολας, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Γεροδημήτρης, Δημητρίου, Κοριώζος, Μπρκόβιτς, Καλάμης (Κατσαπρακάκης, Τσούτσης).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντούλας, Αποστολόπουλος, Κορώνης, Λέσι, Σάσσαλος, Παπαδημητριου, Πιττής, Χαραμής, Ζέρβας, Χολέβας, Τζιτζικάκης (Αγγελόπουλος, Καρακασίλης, Μιχαλόπουλος, Μαρίνος).

Leave a Reply