Κ18: Α.Ο.Περιστερίου–Αγ. Ιερόθεος 1-2

Ντέρμπι με τα όλα του το παιχνίδι των Κ18, Α.Ο. Περιστερίου και Αγίου Ιεροθέου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου, με τον “Άγιο” να παίρνει τη νίκη και το πρώτο τρίποντο του 2019.

Οι ποδοσφαιριστές των Σάκη Σάσσαλου και Δημήτρη Βαφειάδη έδωσαν δυνατές μάχες σ’ έναν βεβαρημένο αγωνιστικό χώρο, με τις ισορροπίες σε τεντωμένο σκοινί και εκατέρωθεν ευκαιρίες για το γκολ που θα έκανε τη διαφορά.

Αυτός που δεν έκανε ο Όμιλος στη διάρκεια του πρώτου μέρους που ήταν πιο επικίνδυνος στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, το έκανε ο Αγιος Ιερόθεος με ντεμαράζ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και πήρε δίκαια τη νικη.

Σκόρερς: 4′ Βαγενάς / 13′ Θηβαιος, 72′ Χολέβας.

Διαιτητής: Ανδρέου. Βοηθοί: Αρβανίτης, Μπαντής.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης Γ., Διονυσόπουλος, Τρόκα, Καραγιάννης, Κόνσολας, Τσιλεπής, Κοριώζος, Καλάμης, Βαγενάς, Στασινόπουλος, Ζαφειράτος (Γαϊτάνης, Πλευρίτης, Κατσαπρακάκης, Παρτσακλος, Λευθεριώτης Ηλ., Δημητρίου).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντούλας, Πιττης, Κορώνης, Μαντάς, Λέσι, Χαλίκης, Χολέβας, Άγκολι, Ζέρβας, Θηβαίος, Κολλιόπουλος (Ψυχογιός, Παπαδημητρίου, Καρακασίλης, Βασιλείου, Μιχάλης, Χατζημάρκος, Κατσούλης).

Leave a Reply