Κ18: Α.Ο. Περιστερίου – Ήφαιστος 1-0

Ήταν το ματς της αγωνιστικής και πρόσφερε σε όσους το παρακολούθησαν όλα τα στοιχεία ενός πραγματικού ντέρμπι. Ακόμη και τη συνήθη απουσία πολύ μεγάλων φάσεων μπροστά στις δύο εστίες, καταναλώνοντας τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού σε… ασκήσεις αλληλεξουδετέρωσης στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου.

Ο Όμιλος ευτύχησε να σκοράρει με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο πρώτο μέρος και ιδιαίτερα στην επανάληψη, διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα, με τον Ήφαιστο να κερδίζει μέτρα στο χορτάρι χωρίς όμως να καταφέρει να μεταφράσει την ¨πίεση” σε καθαρές ευκαιρίες για γκολ.

Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Φώντα Καζακόπουλου έπιασε τον Ήφαιστο στη δεύτερη θέση και έχοντας ματς λιγότερο, περιμένει το ρεπό του πρωτοπόρου (μ’ έναν βαθμό διαφορά) Ρουφ για να πατήσει κορυφή.

Σκόρερς: 15′ Παντελής / –

Διαιτητής: Γιαννόπουλος. Βοηθοί: Τζανόγλου, Ρισσάκης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μπαλάσκας, Θεοδωρόπουλος, Μάρκου, Λυμπέρης, Malo, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Μπολάνης, Κατσίκης, Παπαδάτος, Μπέσιος (Μάσαμπ, Λίτος, Χαλκιαδάκης, Σαγρής, Γρεζης, Λάζη, Λιοντος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Γαλλιός, Λεγάτος, Ιακώβου, Σάββας, Παππάς, Βούλγαρης, Ευθυμιάδης, Μαστροκώστας, Laci, Αρέστης (Καρβουιάρης).



Leave a Reply