Κ18: Α.Ο. Περιστερίου – Άμιλλα Π. 4-3

Πιστές στην παράδοση, οι Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου και της Άμιλλας πρόσφεραν ένα ακόμη παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και γκολ, που -αν μη τι άλλο- ικανοποίησε όσους το παρακολούθησαν στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού έκλεισαν το πρώτο μέρος υπερέχοντας σε κατοχή μπάλας και φάσεις, με το υπέρ τους 3-1, ωστόσο το συγκρότημα του Ηλία Στέφου μπήκε φουριόζο στην επανάληψη, έφερε το παιχνίδια στα ίσα και καλλιέργησε συνθήκες ντέρμπι.

Ωστόσο, ο Όμιλος ήταν και πάλι αυτός που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες απέναντι στην αντίπαλη εστία και μία από αυτές την τελείωσε με εξαιρετικό πλασέ ο Στασινόπουλος, δίνοντας το τρίποντο.

Σκόρερς: 4′ και 39′ Κοριώζος, 24′ Ζαφειράτος, 62′ Στασινόπουλος / 26′ και 47′ Γκορίτσι, 51′ Κουτρούλας.

Διαιτητής: Βαμβακάς. Βοηθοί: Μπένος, Ναούμ.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γαϊτανης, Τρόκα, Μποφίλιος, Κόνσολας, Διονυσόπουλος, Πλευρίτης, Κοριώζος, Καραγιάννης, Ζαφειράτος, Καλάμης, Δημητρίου (Βαγενάς, Κατσαπρακάκης, Στασινόπουλος, Λευθεριώτης Γ., Λευθεριώτης Η., Φιλιππόπουλος).

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανός, Καπίρης Γ., Πήδουλας, Κουτρούλας, Ρεπάι, Κατσιούλας, Ασίμης, Καπίρης Κ., Ριζόπουλος, Γκορίτσι, Κωφίδης (Ρότσι, Παπαδάκης, Μπόντε, Αντζέι, Παναγκασίδης, Τσώλης).

Leave a Reply