Κ18: Α.Ο. Περιστερίου – Άγιαξ Τ. 2-1

Η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου ζευγάρωσε τις νίκες του Ομίλου επί του Άγιαξ Ταύρου, στο παιχνίδι που ακολούθησε την αναμέτρηση των αντρικών τμημάτων (2-0), μόνο που στο δικό της παιχνίδι χρειάστηκε να ανατρεψει το 0-1 του πρώτου μέρους.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φώντα Καζακόπουλου βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, αν και οι ίδιοι διατήρησαν χωρίς ουσία την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 40λεπτο, έχοντας ως καλύτερη τελική ένα δοκάρι με τον Κατσίκη.

Στην επανάληψη, έγιναν πιο ουσιαστικοί στο δεύτερο μισό του γηπέδου, ανέτρεψαν πλήρως την εις βάρος τους κατάσταση και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου, παρ’ ότι το σκορ παρέμεινε στο ρευστό 2-1.

Σκόρερς: 51′ Λυμπέρης, 64′ Παντελής / 21′ Καραΐσκος

Διαιτητής: Αρβανίτης. Βοηθοί: Γεωργίου – Ζωναράς, Κοκκίνης.Στο 63ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά ο Καραθανάσης των φιλοξενουμένων.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μπαλάσκας, Θεοδωρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Λυμπέρης, Μάσαμπ, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Μπολάνης, Κατσίκης, Papa, Βολυράκης (Λίτος).



Leave a Reply