Κ18: Άφοβος – Αγ. Ιερόθεος 2-3

Διπλό” πρόκρισης για την Κ18 του Αγίου Ιεροθέου που επιβλήθηκε με σκορ 2-3 του Άφοβου και εξασφάλισε πριν την τελευταία αγωνιστική, ένα εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος Κ18 των ισχυρών της ΕΠΣΑ.

Με τον Τσιαντούλα τραυματία στον πάγκο και τον Λέσι υπηρεσιακό τερματοφύλακα παρατάχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Νικήτα Κατσίπη (ο Δημήτρης Βαφειάδης ήταν με την αντρική ομάδα στη Σαντορίνη – μαζί του και ο Κολλιόπουλος που έκανε το ντεμπούτο του στη Γ΄εθνική, αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά) και η τύχη τα έφερε έτσι ώστε ο Λέσι να αποκρούσει εκτέλεση πέναλτι, οκτώ λεπτά πριν το τέλος και να διατηρήσει το 2-3 και τη νίκη για την ομάδα του.

Δύο φορές προηγήθηκε ο Άφοβος (10′ και 42′), τρεις φορές “χτύπησε” ο Ζέρβας (28′, 50′ και 58′), τη δεύτερη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω social media, μόλις πληροφορήθηκε τη νίκη-πρόκριση ο τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας και υπεύθυνος της Κ18, Δημήτρης Βαφειάδης:Όταν λέω για τις δυνατότητές σας.. και την εμπιστοσύνη που σας έχω… το εννοώ!!!”.

Διαιτητής: Μαμουνής. Βοηθοί: Χατζηδάκης, Γιαννιώτη.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Λέσι, Πιττής Κορώνης Μαντάς Χαλίκης Παπαδημητρίου Κατσούλης, Άγκολι, Ζέρβας, Θηβαίος, Χολέβας (Αποστολόπουλος, Καρακασίλης, Ψυχογιός, Βασιλείου, Ιατρίδης, Αγγελόπουλος).

Leave a Reply