Κ18: Άρης Πετρ. – Φοίνικας 0-3

Η Κ18 του Φοίνικα Περιστερίου έκανε το χρέος της στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, επικρατώντας εκτός έδρας του Άρη Πετρούπολης με σκορ 0-3, ωστόσο δεν είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει έστω μέσω κληρωτίδας την πρόκρισή της στους ομίλους των ισχυρών της διοργάνωσης.

Το έργο της διευκολύνθηκε βέβαια και από τον Άρη Πετρούπολης, που αυτή τη φορά παρατάχθηκε στο γήπεδο (το παιχνίδι με τον Ήφαιστο δεν διεξήχθη), αλλά με δέκα παίκτες, απλώς και μόνο για να αποφύγει τις συνέπειες.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη δεν είχαν προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουμε στο δεύτερο μέρος για να ανοίξουν το σκορ και τελικά να φτάσουν στην άνετη επικράτηση.

Σκόρερς: – / 47′ Βάββας, 70′ Μπίλης, 76′ Κουτούπης.

Διαιτητής: Χρήστου. Βοηθοί: Στρίκος, Μακρυγιάννης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Πάπα, Δρέσιος, Τσιάβος, Γιώτης Σ., Φούντο, Φωτόπουλος, Κουτούπης, Σκόδρας, Ρότα, Βάββας, Μπίλης (Κόμνας, Τριαντάφυλλος).


Με το ισόπαλο 1-1 έκλεισε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο η Κ16, αντιμετωπίζοντας στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας το αντίστοιχο τμήμα του Α.Ο. Ιλίου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνιξαν το σκορ στο 44′ με τον Κουργιαλη και η ομάδα του Μπάμπη Σαρρή έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με τον Χάβαρη.

Διαιτητής: Νικολάκος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Καλαντζής, Αναστασόπουλος, Λεγκεγκάι, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Μπούζο, Καμπουρίδης Θ., Καντάρης, Τσουκαλάς, Δέλγας, Πατέλης (Χάβαρης, Σταυρινός Κύρτσιος).

Leave a Reply