Κ18: Α.Ο.Περιστερίου – Άγ. Ανάργυροι 0-2

Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ18, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός μόλις στο 12ο λεπτό του Μάσαμπ των γηπεδούχων το επισκίασε σε κάθε περίπτωση.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων αποχώρησε με ασθενοφόρο για νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας και όσοι έμειναν πίσω, σίγουρα έβαλαν την αναμέτρηση σε δεύτερη μοίρα, ιδιαίτερα στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους που ολοληρώθηκε χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να αξιοποιούν δύο φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, σε αντίθεση με τον Όμιλο που δυσκολεύτηκε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σκόρερς: – / 69′ Τερζής, 75′ Κορόντζης.

Διαιτητής: Ισσα. Βοηθοί: Παλάσκας, Κορρές.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Μάσαμπ, Μπέσιος, Κόνσολας, Καλάμης, Τσιλεπής, Ζαφειράτος, Δημητρίου, Κοριώζος, Μπρκόβιτς, Κατσαπρακάκης (Τσουτσης, Μητσης, Μουστακίδης, Πύλιος, Κονόμι, Παρτσακλός).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Καραγκούνης, Παππάς, Σμιγάδης, Βασιλειάδης, Τερζής, Κατσαρας, Παρθενης, Χαραλάμπους, Κωνσταντέλος, Κυριφίδης, Σκοτόλι (Κορόντζης, Τσίρος, Κοντούδης, Σίμος, Χριστοφορίδης).

Leave a Reply