Κ18: Α.Ο.Περιστερίου – Αγ. Ανάργυροι 3-3

Αυτόχειρας” η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου περιορίστηκε στο ισόπαλο 3-3 με το αντίστοιχο συγκρότημα των Αγίων Αναργύρων, ενώ κάθισε στην θέση του οδηγού της αναμέτρησης, με προβάδισμα τριών τερμάτων!

Μία αποβολή κι ένα μοιραίο λάθος που σέρβιρε το γκολ της ισοφάρισης ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες για την ανατροπή που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, που στην επανάληψη έδειξαν ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Σκόρερς: 16′, 26′ Φιλιππόπουλος, 42′ Μποφίλιος / 47′ Μπαλλι, 60′, 76′ Παλιούρας.

Διαιτητής: Βογιατζόγλου. Βοηθοί: Τράντας, Ευθυμίου.

Στο 35′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, για εξύβριση, ο Τρόκα που δεν συγκράτησε τα νεύρα του σε επικίνδυνο μαρκάρισμα που δέχθηκε. Στο 79′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά ο Κατσαράς (στο 39′ η 1η για επικίνδυνο παίξιμο).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης Γ., Τρόκα, Μποφίλιος, Κόνσολας, Κακούσιος, Καραγιάννης, Κοριώζος, Καλάμης, Φιλιππόπουλος, Στασινόπουλος, Ζαφειράτος (Δημητρίου, Βαγενάς, Γαϊτάνης, Λευθεριώτης Ηλ., Παρτσακλος).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Κοντούλης, Ταμβάκης, Βρεττάκος, Παλιούρας, Βασιλειάδης, Κατσαράς, Παππάς, Σίμος, Χόντος, Μπακάλης, Παρθένης (Μπαρμπόπουλος, Κορόντζης, Τερζής, Καλογερόπουλος, Δαγλας, Μπαλλι).

Leave a Reply