Κ18: ‘Αμιλλα Π. – Ιεράπολη 3-0

Το πρώτο της τρίποντο στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑ, κατέκτησε η Άμιλλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, επικρατώντας της Ιεράπολης με σκορ 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, με κορυφαία την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέφου.

Ό,τι δεν πέτυχε η Ιεράπολη, το πέτυχε η Άμιλλα, που έκλεισε το πρώτο μέρος με το υπέρ της 1-0 και με δύο ακόμη γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης καθισε για τα καλά στη θέση του οδηγού της αναμέτρησης.

Οι σκόρερς της (Ριζόπουλος 2 και Καπίρης Κ.) έρχονταν με την κεκτημένη ταχύτητα της σαββατιάτικης συμμετοχής τους με το αντρικό τμήμα, ως βασικός ο Ριζόπουλος, έδωσε την ασίστ στο γκολ της Άμιλλας – τον αντικατέστησε ο Καπίρης Κ. στο 68′, ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο αγωνίστηκε και ο Ευθύμης Κατσιούλας9 από τους 18 της αποστολής προέρχονταν από την Ακαδημία του συλλόγου.

Σκόρερς: 23′, 43′ Ριζόπουλος, 36′ Καπίρης Κ. / –

Διαιτητής: Κουκόπουλος.

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανος, Καπίρης Γ., Μπόντε, Σαχμπαζίδης, Κατσιούλας, Ρεπάι, Παναγκασίδης, Καπίρης Κ., Ριζόπουλος, Κωφίδης, Πήδουλας (Τότσι, Κουτρούλας, Παπαδάκης, Μπαντές).

Leave a Reply