Κ18: ‘Αμιλλα Π. – Αγ. Ιερόθεος 1-2

Τυπικά φιλοξενούμενη στο… σπίτι της (Χωράφα), η Κ18 του Αγίου Ιεροθέου επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, επικρατώντας του αντίστοιχου συγκροτήματος της Άμιλλας Περιστερίου με σκορ 1-2.

Οι ποδοσφαιριστές των Ηλία Στέφου και Δημήτρη Βαφειάδη δεν πτοήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες και πρόσφεραν ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις, δύο δοκάρια και ανατροπή στην επανάληψη.

Η Άμιλλα ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ στα μέσα του πρώτου μέρους και διαχειρίστηκε τακτικά το υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου (16 λεπτά) χωρίς να ισοφαριστεί.

Ο Άγιος Ιερόθεος είχε τον έλεγχο, αλλά “ίδρωσε” για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα, αφού προηγουμένως είδε δύο φορές τη μπάλα (κεφαλιά και μακρινό σουτ) να σταματάει στα δοκάρια (Κατσούλης, Χαλίκης).

Στη νίκη έφτασε τέσσερα λεπτά πριν από την εκπνοή της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης και δεν ήταν τίποτε περισσότερο από αυτό που δικαιούτο βάσει της αγωνιστικής εικόνας, όσο κι αν η Άμιλλα έμεινε με την πικρία μιας ικανοποιητικής εμφάνισης που ήρθε να επιβεβαιώσει τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό προσαρμογής του νεανικότατου υλικού της στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Σκόρερς: 24′ Ασίμης / 53′ Κορώνης, 76′ Πίττης

Διαιτητής: Θώμογλου. Βοηθοί: Πρίντζιος, Σταυρόπουλος.

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανος, Ριζόπουλος, Πήδουλας, Τσώλης, Ρεπάι, Κατσιούλας, Ασίμης, Σαχμπαζιδης, Κουτρούλας, Γκορίτσι, Κωφίδης (Ρότσι, Αντζέι, Καπίρης Γ., Παναγκασίδης, Μπόντε, Παπαδάκης, Παπασταύρου).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιαραβας, Ψυχογιός, Κολλιόπουλος, Μαντάς, Λέσι, Χαλίκης, Κατσούλης, Παπαδημητρίου, Ζέρβας, Θηβαίος, Χολέβας (Κορώνης, Βασιλείου, Άγκολι, Τσιαντούλας, Πίττης, Βερύκιος).

Leave a Reply