Κ18: Αίμος – Α.Ο. Περιστερίου 3-4

 

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ, επικρατώντας εκτός έδρας του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αίμου Πετρούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού σκόραραν στην εκπνοή και των δύο ημιχρόνων, στο 39′ για να ισοφαρίσουν το εις βάρος τους 1-0 και να πάνε ισόπαλοι στην ανάπαυλα και στο 90′ για να πάρουν τη νίκη, που έδειχνε να ξεφεύγει από τα χέρια τους, όταν το 1-3 έγινε 3-3.

Οι Περιστεριώτες στο α’ μέρος ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και έχασαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι που ισορρόπησαν την κατάσταση, έμειναν με το σοκ του 3-4 στο φινάλε.

Σκόρερς: 21′ Γιαννούλης, 60′ Βγένης, 73 (πεν.) Τροκατσίφας / 39′, 47′ Καλάμης, 50′ Φιλιππόπουλος, 80′ Βαγενάς.

Διαιτητής: Κουκόπουλος. Βοηθοί: Μαρκαντωνάτος, Παπαδόπουλος.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Χαβαλές, Τροκατσίφας, Σαφράκης, Συρίγος, Ταμπάκης, Ταυλάκος, Σταματίου, Γιαννούλης, Καλόγηρος, Βγένης, Κολοκούρας (Μπούτσης, Ασπρόπουλος, Μελικάκης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης Γ., Τρόκα, Μποφίλιος, Κόνσολας, Διονυσόπουλος, Δημητρίου, Κοριώζος, Καλάμης, Φιλιππόπουλος, Στασινόπουλος, Ζαφειράτος (Λευθεριώτης Ηλ., Καραγιάννης, Τσιλεπής, Γαϊτάνης, Πλευρίτης, Βαγενάς).

Leave a Reply