Κ18: Αθηναϊκός – Α.Ο. Περιστερίου 0-2

Νίκησε εκτός έδρας τον Αθηναϊκό, τον έπιασε στους 20 βαθμούς και πάτησε για πρώτη φορά κορυφή στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου.

Με Όπλα (ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο) και Μπαλάσκα (σε διαρκή ετοιμότητα κάτω από τα καρέ), οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φώντα Καζακόπουλου μιράστηκαν τον αγωνιστικό χρόνο με τους γηπεδούχους.

Μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με ωραίο δεξί πλασέ του Κατσίκη και πιέστηκαν 20′ – 35′, αλλά ο τερματοφύλακας ήταν εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε.

Ίδια εικόνα και στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης με τους Βυρωνιώτες να διεκδικούν την επιστροφή στο παιχνίδι και τον Όμιλο να “χτυπά”, όπως στην έναρξη έτσι και στο φινάλε με τον Παντελή, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα.

Σκόρερς: – / 5′ Κατσίκης, 80′ Παντελής.

Διαιτητής: Γκίκας, Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Κωτσοβίλης.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Μαρίνης, Baba, Μπαλιου, Σταθόπουλος, Κατσαούνος, Κοντός, Ζωγόπουλος, Ταρσανάλης, Θεοδοσίου, Τραγουστής (Λεβιδιώτης, Γρηγοριάδης, Παυλάκης, Μαυρομάτης)

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μπαλάσκας, Μπολάνηςμ Μάσαμπ, Λυμπέρης, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παντελής, Papa, Κατσίκης, Παπαδάτος, Χαλκιαδάκης (Malo, Λίτος, Λιόντος).

Leave a Reply