Κ18: Αγ. Ιερόθεος – Φοίνικας 3-1

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να φέρει το παιχνίδια στα ίσα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και στην επανάληψη η Κ18 του Αγίου Ιεροθέου επέβαλλε τα “θέλω” της και πήρε τη νίκη, με σκορ 3-1, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Φοίνικα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη κυκλοφόρησαν καλύτερα και με μεγαλύτερη σιγουριά τη μπάλα στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού και με υπομονή βρήκαν τα γκολ που έκαναν την διαφορά και τους έδωσαν το πρώτο τους τρίποντο.

Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Δημήτρη Χιώτη δεν έφτασε τα επίπεδα απόδοσης της νικηφόρας πρεμιέρας και μετά από ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο στο οποίο πήρε και το προβάδισμα στο σκορ, παρέδωσε τα ηνία της αναμέτρησης στους τυπικά γηπεδούχους και δικαιολογημένα ηττήθηκε.

Σκόρερς: 39′ Χαλίκης, 58′ Βασιλείου, 78′ Κορώνης / 16′ Βάββας.

Διαιτητής: Μαραθωνίτης. Βοηθοί: Κατελανάκης, Βρετός.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντούλας, Ψυχογιός (27′ Βερύκιος), Κολλιόπουλος, Μαντάς, Χαλίκης, Παπαδημητρίου (70′ Τζιάτζιος), Κορώνης, Άγκολι (76′ Ιατρίδης), Πίττης, Θηβαίος, Βασιλείου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Γιαννόπουλος (14′ Πάπα), Δρέσιος, Τσιάβος (66′ Κουρουμπλής), Φούντο, Γιώτης, Φωτόπουλος, Βάββας, Σκόδρας (68′ Τριαντάφυλλος), Μπίλης, Αχλάδης, Καμπουρίδης (67′ Νάζος).

Leave a Reply