Κ18: Αγ. Ιερόθεος – Ηρακλής Π. 2-1

Δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών, πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, κάθισαν την Κ18 του Αγίου Ιεροθέου σε θέση οδηγού και αποδείχθηκαν αρκετά για να φτάσει σε δίκαιη επικράτηση, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη δεν επαναπαύτηκαν στο υπέρ τους 2-0 στο ισορροπημένο υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου, αλλά δεν βρήκαν και τον τρόπο να αυγατίσουν το προβάδισμά τους, ενώ στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα του Πασχάλη Χλοψιούδη στερήθηκε μεγάλων φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία και το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει σε 2-1.

Ιδιαίτερα στην επανάληψη έλειψαν οι πολύ επικίνδυνες καταστάσεις για τους δύο τερματοφύλακες, με πολλές προσωπικές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή αλλά στενόχωρες επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σκόρερς: 11′ Κατσούλης, 13′ Θηβαίος / 71′ Κορώνης (αυτ.)

Διαιτητής: Γκικόπουλος. Βοηθοί: Γκαϊτατζής, Παλάσκας.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντούλας, Κολλιόπουλος, Κορώνης, Λέσι, Μαντάς, Χαλίκης, Κατσούλης, Άγκολι, Ζέρβς, Θηβαίος, Βασιλείου (Πίττης, Ψυχογιος, Βερύκιος, Γιάντσε, Τάσσης, Παπαδημητρίου, Χολέβας).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Γιάφαλης, Οικονομάκος, Μουντζουγιάννης, Χρυσανθόπουλος, Μήτρος Π., Καλογήρου, Μαγκίτσας, Σιαρκας, Παπαποστόλου, Βαρδαραμάτος, Στόινα (Δρακόπουλος, Πετρόχειλος, Ζενέτος, Κωνσταντόπουλος, Νατσάκος, Γρηγοράκος, Γκούντουβας).

Leave a Reply