Κ18: Αγ. Ιερόθεος-Ελπίδα Αγ. Αν. 1-1

Ισόπαλη (1-1) η πρεμιέρα για τις Κ18, Αγίου Ιεροθέου και Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, το πρωί του Σαββάτου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Χωρίς τα νέα πρόσωπα (λόγω έλλειψης δελτίων) και τους Ζέρβα, Θηβαίο και Χαλίκη (λόγω τραυματισμών και εκπαιδευτικών υποχρεώσεων) το συγκρότημα του Δημήτρη Βαφειάδη δεν είχε πρόσφορες λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ώστε να μεταφράσει την αριθμητική του υπεροχή (από το 10ο λεπτό η Ελπίδα έπαιζε με 10 παίκτες) σε γκολ και ουσιαστικά έσωσε την παρτίδα (1-1) από τη βούλα του πέναλτι πέντε λεπτά πριν την εκπνοή.

Από μία ευκαιρία για κάθε ομάδα (Παπαδημητρίου και Μαρσώνης), για να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Σκόρερς: 75′ (πεν.) Λέσι / 6′ Μαρσώνης.

Διαιτητής: Μαμουνής. Βοηθοί: Παλάσκας, Τσατσουλης.

Στο 10ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ταεΐζι των φιλοξενουμένων, γιατί χτύπημα εκτός φάσης.

ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντούλας, Ψυχογυιός, Κορώνης, Αποστολόπουλος, Λέσι, Παπαδημητρίου, Πιττής, Άγκολι, Χαραμής, Χολέβας, Καρακασίλης (Μητσής, Φωτεινός, Αγγελόπουλος, Γκαργκάσουλας).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς, Σπυρόπουλος, Στεφανι, Καλαμίδας, Κασιουρης, Παπαδόπουλος, Ζουμπούλιας, Σαϊτας, Ταεΐζι, Μαρσώνης, Μαλαμίδης (Σουρβινός).

Leave a Reply