Κ18: Αγ. Ιερόθεος – Α.Ο.Περιστερίου 0-3

Με γκολ στην εκπνοή κάθε ημιχρόνου, η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου άνοιξε και έκλεισε το αγωνιστικό κεφάλαιο της αναμέτρησης με το αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου, επικρατώντας με σκορ 0-3, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Αδιαμφισβήτητα καλύτερος και αποτελεσματικός ο Όμιλος, αδικείται από το σκορ ο “Άγιος” που και ευκαιρίες έκανε και δοκάρι είχε στο 0-2.

Δυστυχώς το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Μιχαήλ Χαλκιαδάκη που έβγαλε τον ώμο του πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκε για δύο εβδομάδες φάκελλος ανάρτησης και θα εξεταστεί εκ νέου.

Σκόρερς: – / 38′ Μαλο, 52′ Κατσίκης, 80′ Παπαδάτος

Διαιτητής: Νάτσιος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κοκμοτός, Βασιλακάκης, Θαναηλίδης, Ρηνάκης, Παπανικολάου, Καράι, Μπονιάκου, Ραλλης, Πατεράκης, Ντούρο, Λέβας (Κουρουπης, Πατσης, Καριαμπας, Σουφλας, Τζημας, Σαββίδης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σαγρής, Μαλο, Μάρκου, Λυμπέρης, Μάσαμπ, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Θεοδωρόπουλος, Κατσίκης, Παπαδάτος, Χαλκιαδάκης (Λιόντος, Παπαδάκος, Φατούρος, Μπαλάσκας, Μπαρδάκης, Λίτο).



Leave a Reply