Κ18: Αγ. Ιερόθεος – Ήφαιστος 1-1

Οι Κ18, Αγίου Ιεροθέου και Ηφαίστου πέτυχαν από ένα γκολ, μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τον “Άγιο” να είναι ο κερδισμένος της ημέρας, με βάση την εικόνα και την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με αρκετές προσωπικές μονομαχίες, αλλά χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στην εκπνοή του και να πηγαίνουν με το 0-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Διαφορετική η εικόνα στην επανάληψη, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη να δημιουργούν περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, ωστόσο ο Καναβάκης ύψωσε απαγορευτικό στην παραβίαση της εστίας του.

Στην τελευταία φάση του αγώνα το συγκρότημα του Νικήτα Κατσίπη βρήκε και γκολ ισοφάρισης, “πληρώνοντας” τον Ήφαιστο με το ίδιο νόμισμα, στην εκπνοή.

Σκόρερς: 80′ Παπαδημητρίου / 39′ Μαχαίρας.

Διαιτητής: Μπακογιάννης. Βοηθοί: Βρανάς, Μπαντης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Καναβάκης, Πιττης, Ψυχογυιός, Σάσσαλος, Λιανός, Άγκολι, Χολέβας, Αγγελόπουλος, Τζιτζικάκης, Θηβαίος, Βασιλείου (Παπαδημητρίου, Μπισύρης, Λάσκος, Τσακλάνος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Πουρίκη, Κακουλίδης, Λουκόπουλος, Κυρρανός, Μαχαίρας, Μαστροκώστας, Στασινόπουλος, Λιούκας, Στόινα, Αρέστης (Γαλλιός, Πετράς).

Leave a Reply