Κ18: Άγ. Ιερόθεος – Αγ. Ανάργυροι 0-0

Στο μηδέν “κόλλησαν” οι Κ18, Αγίου Ιεροθέου και Αγίων Αναργύρων, το πρωί του Σαββάτου στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Η πρώτη δεν έκανε όλα όσα έπρεπε για να το αποφύγει και η δεύτερη το επεδίωξε κιόλας ώστε να διατηρηθεί στη 2η θέση του 1ου ομίλου και να μπει με το βαθμολογικό μπόνους των 2 βαθμών στην επόμενη φάση (+1 β. ο Άγ. Ιερόθεος αν παραμείνει 3ος, γιατί εφ’ όσον νικήσει ο Α.Ο. Περιστερίου τον πιάνει στους 25 βαθμούς και μετά το 3-3 στο μεταξύ τους αγώνα η 3η θέση θα κριθεί μετά από κλήρωση).

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όχι και αποτελεσματικοί απέναντι στους φιλοξενούμενους που έπαιξαν για δύο αποτελέσματα, προσπαθώντας να απειλήσουν μόνο στην κόντρα επίθεση και η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκαν πολλές τέτοιες ευκαιρίες.

Διαιτητής: Καπίρης. Βοηθοί: Γαλαριώτης, Μακρυγιάννης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντουλας, Χαλίκης, Κορώνης, Μαντάς, Λέσι, Παπαδημητρίου, Πίττης, Άγκολι, Ζέρβας, Θηβαίος, Χολέβας (Ψυχογιός, Βασιλείου, Χατζημάρκος, Μιχάλης).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Καραγιώργης, Δάγλας, Ταμβάκης, Τερζής, Βασιλειάδης, Παλιούρας, Παππάς, Σίμος, Μπαρμπόπουλος, Μπακάλης, Χόντος, (Ασημακόπουλος, Μπάλλι, Χαραλάμπους, Κοντούλης, Κορόντζης, Κωνσταντέλος, Δεσποτόπουλος).

Leave a Reply