Κ18: Αγ. Ανάργυροι – Α.Ο.Περιστερίου 2-2

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε στους Αγίους Αναργύρους η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναγνώστου στον πάγκο της.

Σ’ ένα παιχνίδι που πήγε περισσότερο στη δύναμη και λιγότερο στην τεχνική ή στην τακτική, οι “Ομιλίτες” μπήκαν μπροστά στο σκορ με το ξεκίνημα της επανάληψης και δεν εκμεταλλεύτηκαν το ρίσκο που αναγκαστικά έβαλαν στο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Οι Άγιοι Ανάργυροι, όχι απλά επέστρεψαν αλλά ανέτρεψαν και πλήρως την κατάσταση με την είσοδο στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνιδιού, αλλά ο Λευθεριώτης Ηλ. που ήρθε από τον πάγκο, έδωσε τη λύση και τον βαθμό της ισοπαλίας βρίσκοντας δίχτυα στο 76′.

Σκόρερς: 55′ Παρθένης, 71′ Κατσαρας / 41′ Ζαφειράτος, 76′ Λευθεριώτης Ηλ.

Διαιτητής: Τζέλος.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Κοντούδης, Δαγλας, Ταμβάκης, Βασιλειάδης, Σμιγαδης, Κατσαρας, Κορόντζης, Χόντος, Παππάς.Μπακαλης, Παρθένης (Σίμος, Μπαλλι, Μπαρμπόπουλος, Καλογερόπουλος, Ασημακόπουλος, Τερζής).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης Γ., Δημητρίου, Τρόκα, Κόνσολας, Κακούσιος, Καραγιάννης, Κοριώζος, Ζαφειράτος, Φιλιππόπουλος, Στασινόπουλος, Βαγενάς (Λευθεριώτης Ηλ., Παρτσακλος, Γαϊτάνης, Πλευρίτης, Κατσαπρακάκης, Ντέμα, Καλάμης).

Leave a Reply