Κ18: Αγ. Ανάργυροι – Αγ. Ιερόθεος 3-1

Ο διαιτητής της αναμέτρησης των “Αγίων” (Ανάργυροι και Ιερόθεος) δεν είχε τον Θεό του (!) και αλλοίωσε γρήγορα και σε μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες, έχοντας εξώφθαλμα λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις, κυρίως σε βάρος των φιλοξενουμένων, αλλά όχι μόνο.

Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κορώνη στο 33′ για επικίνδυνο μαρκάρισμα, αφού προηγουμένως τον τιμώρησε με την πρώτη για διαμαρτυρία στο 22′,

δεν καταλόγισε πέναλτι σε μπλοκ (!) ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων σε σουτ του Αγγελόπουλου και στην κόντρα επίθεση οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ (1-0) και το ίδιο έκανε αργότερα (στο 2-1) και σε ανατροπή του Ζέρβα,

ακύρωσε γκολ του Σάσσαλου με προβολή, ενώ έρχεται από πίσω στη φάση, σε στημένη μπάλα και,

απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα Καναβάκη στο 67′ για παράβαση εκτός περιοχής (“σε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος” σημειώνει στο Φ.Α.), την ίδια ώρα που δύο παίκτες του Αγίου Ιεροθέου έχουν καλύψει τον χώρο πίσω του και ο Λέσι βρίσκεται εντός μικρής περιοχής.

Με τη νίκη αυτή οι Άγιοι Ανάργυροι που έχουν δώσει διαπιστευτήρια πολύ καλού συνόλου, επέστρεψαν στην κορυφή του 1ου ομίλου, μ’ έναν βαθμό περισσότερο από Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και Α.Ο. Περιστερίου (ο Όμιλος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

Σκόρερς: 27′, 60′ Σμιγάδης, 78′ Χόντος / 50′ Σάσσαλος.

Διαιτητής: Κορρές. Βοηθοί: Γκέτσος, Νάτσιος.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Κοντούδης, Παππάς, Σμιγάδης, Τερζής, Βασιλειάδης, Μπακάλης, Κορόντζης, Κούμπρια, Κωνσταντέλος, Κυριφίδης, Παρθένης (Κοδέλι, Τσιρος, Χριστοφορίδης, Μαρκεσίνης, Χόντος, Σκοτόλι, Σίμος).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Καναβάκης, Ψυχογυιός, Κορώνης, Λέσι, Σάσσαλος, Χαλίκης, Μπισύρης, Αγγελόπουλος, Ζέρβας, Θηβαίος, Γεωργάκης (Παπαδημητρίου, Αποστολόπουλος, Πιττής, Χολέβας, Τσακλάνος).

Leave a Reply