Κ18: Ήφαιστος – Όμιλος 2-0

Είχε όλα τα στοιχεία του παραδοσιακού τοπικού ντέρμπι και εξέδρα που θα ζήλευαν σε αγώνες αντρικού πρωταθλήματος.

Νικήτρια -και απόλυτα δίκαια- η Κ18 του Ηφαίστου που πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έλεγξε το παιχνίδι στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου, κόντρα στο αντιστοιχο συγκρότημα του Ομίλου που δεν περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο, αλλά υστέρησε σημαντικά σε τελικές προσπάθειες.

Με την 5η νίκη της η ομάδα του Φραγκίσκου Χίου αναρριχήθηκε στην 4η θέση και στέρησε την κορυφή από την ομάδα του ομίλου που βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς πίσω από το Χαϊδάρι (πήρε 3-0 άνευ αγώνα το παιχνίδι με τον Αττικό).

Οι νεαροί παίκτες του Ηφαίστου αφιέρωσαν τη νίκη τους στον άτυχο συμπαίκτη τους, Σπυρόπουλο, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Σκόρερς: 17′ Ευθυμιάδης Γ., 53′ Τσέλιος / –

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Κατελανάκης, Τζανογλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Σακάκος, Γκέρτσο, Μάκος, Παππάς, Ευθυμιάδης Γ., Ευθυμιάδης Ι., Χαζιράκης, Δούκας, Τσέλιος (Βίτσας Ε., Ρήγας, Κοτσωρης, Μπενέτος, Βασιλειαδης, Μάλο).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μπαλάσκας, Θεοδωρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Γρεζης, Λυμπέρης, Φατούρος, Τατίογλου, Ματσούκας, Κατσίκης, Παπαδάτος, Παπας (Φακιτσας, Μπέτσης, Κλουβάτος, Παπαδάτος, Ροζης, Καραμπέκιος, Σενγκιέργκη).







Leave a Reply