Κ18: Ήφαιστος – Φωστήρας 2-1

Ίσως την καλύτερη φετινή αγωνιστική εικόνα της πρόσφερε για περίπου μία ώρα, η Κ18 του Ηφαίστου, που επικράτησε του αντίστοιχου συγκροτήμαστος του Φωστήρα με σκορ 2-1, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, έκαναν αυτό που ήθελαν, όταν και όπως ήθελαν και μετά το χαμένο πέναλτι του Καραλάκη, πέτυχαν δύο γκολ, έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες για υψηλότερο σκορ ημιχρόνου, ενώ μια στιγμιαία αμέλεια κόστισε το 2-1 που σφράγισε το πρώτο ημίχρονο.

Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο της επανάληψης, όταν και ο Φωστήρας προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά χωρίς κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία, ο υπόλοιπος χρόνος κύλισε και πάλι με τον Ήφαιστο στον έλεγχο του παιχνιδιού, με καλές ευκαιρίες, αλλά χωρίς περαιτέρω τέρματα.

Σκόρερς: 20′ (πεν.), 33′ Τουρτούλη / 28′ Κουλούρης.

Διαιτητής: Τζέλος, Βοηθοί: Μάρδας, Κορρές.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Παληογιάννης, Φίλιας Β., Μαργαρώνης, Τουρτούλη, Γιαννόπουλος, Καραλάκης, Στόινα, Δεμίρης (Αδάμ).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Πράνταλος, Μπαλίδης, Μάμα, Καραμούζης, Νικολόπουλος, Φερακάκου, Καρλόβ, Τζαβάρας, Κουλούρης, Νικολάου, Τσακίρης (Παρασκευόπουλος, Τσίρος, Κοσμάς).

Leave a Reply