Κ18: Ήφαιστος – Κηπούπολη 2-2

Ματς κατηγορίας απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το Σαββατόβραδο στο ΕΑΚ Ηφαίστου, για την αναμέτρηση των Κ18, Ηφαίστου και Κηπούπολης που ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Με τον Ήφαιστο καλύτερο στο πρώτο μέρος, να έχει προβάδισμα δύο τερμάτων (Στασινόπουλος, Παπαροϊδάμης) και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 48′, όταν αποβλήθηκε ο Εμμανουήλ των φιλοξενουμένων με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα (παρατεταμένο τράβηγμα φανέλας η πρώτη), η πλάστιγγα έγειρε αισθητά προς το μέρος του.

Ωστόσο η Κηπούπολη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και με αντεπίθεση διαρκείας, μείωσε με τον Β. Φαρμάκη, προειδοποίησε σε δοκάρι του Ι. Φαρμάκη και ισοφάρισε με τον Κλειδή, σε φάση διαρκείας επτά λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Ενδιάμεσα (65′) ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους αποδεχόμενος υπόδειξη του βοηθού του για φάουλ στά όρια της μεγάλης περιοχής, ενώ σωστά ακυρώθηκε γκολ του Καμπουρίδη (σε θέση οφσάιντ).

Σκόρερς: 34′ Στασινόπουλος, 43′ Παπαροϊδάμης / 59′ Φαρμάκης Β., 73′ Κλειδής.

Διαιτητής: Γκούντας. Βοηθοί: Γαλαριώτης, Αντωνίου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Αμανατίδης, Κακουλίδης, Πελέκης, Λουκόπουλος, Πουρίκη, Στασινόπουλος, Κυρρανός, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Παπαροϊδάμης (Αδάμ, Μαχαίρας, Παχνής, Αμασιάδης, Καμπουρίδης, Γαλλιός).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Φαρμάκης Ι., Λέμης, Σταματογιαννόπουλος, Εμμανουήλ, Σκαμάνης, Σοφός (Χαροκόπος, Λιατίφης, Ρήγας, Δούμας, Σαμούρης).

Leave a Reply