Κ18: Ήφαιστος – Καματερό 1-0

Σε μια μάλλον κακή ημέρα και χωρίς τη… βοήθεια του αντιπάλου της που αμύνθηκε πολυπρόσωπα αδιαφορώντας για το δεύτερο μισό του γηπέδου, η Κ18 του Ηφαίστου πέτυχε -με ελάχιστες τελικές- να πάρει το τρίποντο και είναι το μόνο που κρατάει από την αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα του Καματερού.

Οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού παρουσιάστηκαν άκεφοι και υποτονικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, χωρίς εμπνεύσεις και λύσεις στο τελευταίο τρίτο, με αποτέλεσμα ενώ διατήρησαν εδαφική υπεροχή και είχαν σχεδόν διπλάσια κατοχή της μπάλας, οι τελικές προσπάθειες να μετριώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Τελικά η λύση ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζωρτζακάκη,σχεδόν από το ύψος του πάγκου, που έστειλε τη μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας των φιλοξενουμένων. Κάπως έτσι έγινε το 7/7 και “αυγάτισε” το απόλυτο των νικών στους 21 βαθμούς.

Σκόρερς: 66′ Τζωρτζακάκης / –

Διαιτητής: Κοπαλας. Βοηθοί: Καπίρης, Τσάφος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Παληογιάννης, Φίλιας, Κανναβός, Καλκανάκος, Μαργαρώνης, Τουρτούλη, Γιαννόπουλος, Δεμίρης (Κολοκώτσιος Κ., Πελέκης, Τυρασκης, Καραλάκης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κουτσίκος, Βανικιώτης Ε., Ζωγραφάκης, Διαμαντόπουλος, Καλιόσης, Αργυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Νομικός, Μπιθαράς, Μακρυνικόλας, Ζαχαρόπουλος (Πέτρου, Παλυβος Κ., Παπαδόπουλος, Ελευθέρογλου).

Leave a Reply