Κ18: Ήφαιστος – Ηρακλής 8-1

Το εισιτήριο για τα γκρουπ των ισχυρών έβαλε στις αποσκευές της η Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου και συνεχίζει το ταξίδι στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, μετά τη νίκη της επί του γειτονικού Ηρακλή, με σκορ 8-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φραγκίσκου Χίου μπήκαν με το… καλημέρα μπροστά στο σκορ και παρ’ ότι δέχθηκαν εντός πενταλέπτου την ισοφάριση, έκαναν γρήγορα σαφές ότι δεν διαπραγματεύονται τη νίκη, κλείνοντας το ημίχρονο με το ευρύ 5-1.

Στην επανάληψη οι ρυθμοί χαμήλωσαν, αλλά η περαιτέρω ενίσχυση από τον πάγκο επέτρεψε στους γηπεδούχους να διευρύνουν το διαφορά, κατά τρία ακόμη τέρματα.

Σκόρερς: 3′, 29′ και 73′ Ευθυμιάδης Γ., 12′ Βασιλειάδης, 16′ Τσέλιος, 28′ Ευθυμιάδης Ι., 66′ και 79′ Χαζιράκης / 8′ Λοϊζίδης.

Διαιτητής: Σαξωνης. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Δεσύλλας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Βίτσας Ε., Μάκος, Μάρκου, Παππάς, Ευθυμιάδης Γ., Γκέρτσο, Βασιλειάδης, Ευθυμιάδης Ι., Τσέλιος (Κοτσώρης, Μάλο, Μπενέτος, Χαζιράκης, Wassef, Βίτσας Θ.).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καπανταής, Βυθούλκας, Σακκάς, Χριστόπουλος, Σιταράς, Ζάρκαλης, Πλατανόπουλος, Λοϊζίδης, Καραμανώλης, Ανδριώτης, Βασιλάκος (Plaku, Πάνος, Μπαρμπουτης, Αλασαφ, Ρουμπάκης Ι., Ρουμπάκης Κ.).







Leave a Reply