Κ18: Ήφαιστος – Ηρακλής 1-2

Πολλές προσωπικές μονομαχίες, δυνατά μαρκαρίσματα και επαφές, “πήγαινε έλα” της μπάλας από περιοχή σε περιοχή, γκολ που χάνονται αλλά και γκολ που δεν χάνονται (κι όμως χάθηκαν…) και τρία που έφτασαν και κούνησαν το πλεχτό, συνθέτουν το αγωνιστικό παζλ της αναμέτρησης των Κ18, Ηφαίστου και Ηρακλή, το βράδυ του Σαββάτου στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

ΟΙ νεαροί ποδοσφαιριστές των Δημήτρη Καριώτη και Νίκου Δασκαλόπουλου δεν παρέλειψαν να τιμήσουν την παράδοση και από την … ανάποδη και 2-3 περιττές εντάσεις που με την ανοχή του ρέφερι δεν κόστισαν σε αποβολές.

Οι τυπικά γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 1-0, οι Ηρακλειδείς επέστρεψαν στο παιχνίδι με την έναρξη της επανάληψης και ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση από τη βούλα του πέναλτι δώδεκα λεπτά πριν την εκπνοή.

Σκόρερς: 30′ Παπαδάκος / 42′ Μαγκίτσας, 68′ (πεν.) Γκούντουβας.

Διαιτητής: Κουλης. Βοηθοί: Κοσμαδάκης, Στεφανοπούλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Πισιμίσης, Αρέστης, Προβατάρης, Δεληγιάννης, Ευθυμιάδης, Ιακώβου, Μελής, Παπαδάκος, Μαστροκώστας, Λάτσι (Βοιύλγαρης, Αγάθος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καναβάκης, Οικονομάκος, Πέτρο, Χρυσανθόπουλος, Τερμπατσής, Δασκαλόπουλος, Νατσάκος, Ζενέτος, Γκούντουβας, Μαγκίτσας, Πετρόχειλος (Σακάι, Πάσχος, Σαρμπάνης, Φράγκος Α., Παλιούρας, Κολοκώτσιος).



Leave a Reply