Κ18: Ήφαιστος – Ελπίδα Αγ. Αν. 1-1

Ντέρμπι στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου ήταν η αναμέτρηση των Κ18, Ηφαίστου και Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, το πρωί του Σαββάτου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου (1-1).

Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και από τις δύο ομάδες, δεν περίσσεψαν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, γεγονός που βοήθησε το νεανικότερο σύνολο των Περιστεριωτών να “τρέξει’ το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό και να δυσκολέψει την πρωτοπόρο Ελπίδα, που πάντως παρέμεινε αήττητη μετά από επτά αγωνιστικές.

Αν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη ήταν πιο προσεκτικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου (έλειψε η τελική πάσα και λιγότερο η προσπάθεια) θα είχαν πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Σκόρερς: 72′ Πουρίκη / 43′ Ταφίζι.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Ματσακας.

Στο 78′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κυρρανός, διότι κατά το Φ.Α. είπε απευθυνόμενος στον διαιτητής “Μας δουλεύεις ρε;” (η αλήθεια είναι ότι είπε “ρεφ” και όχι “ρε”, αλλά δεν παύει να αντιμίλησε σε έντονο ύφος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Τσέκερης, Αμανατίδης, Κακουλίδης, Λουκόπουλος, Κυρρανός, Μαχαίρας, Στασινόπουλος, Καρούμπης, Καμπουρίδης, Κολοκώτσιος, Λιούκας (Αδάμ, Αμασιάδης, Πουρίκη).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.: Παππάς, Σπυρόπουλος, Στεφανι, Σταθης, Καλαμίδας, Κασιούρης, Ζουμπούλιας, Μαλαμίδης, Ταφίζι, Μαρσώνης, Παπαδόπουλος (Σαϊτας, Σουρβινός)

Leave a Reply