Κ18: Ήφαιστος – Α.Ο. Περιστερίου 1-0

Σ’ ένα κλειστό παιχνίδι, με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο (όσο δηλαδή είχαν και ευνοϊκό τον αέρα), η Κ18 του Ηφαίστου ήταν αυτή που πήρε τη νίκη, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Περιστερίου, με σκορ 1-0, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού, με το αγαπημένο τους 1-0 (τα τρία από τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τελείωσαν με αυτό το σκορ) διατήρησαν το αήττητο (5-2-0) στη δεύτερη φάση, μ’ ένα γκολ του Στόινα, 11 λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος ακυρώθηκε ως οφσάιντ (αδιαμαρτύρητα) γκολ του Καραλάκη, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα τετ α τετ, που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Σκόρερς: 69′ Στόινα / –

Διαιτητής: Τραντας. Βοηθοί: Αρβανίτης, Παπαπαύλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Παληογιάννης, Φίλιας, Μαργαρώνης, Τουρτούλη, Γιαννόπουλος, Καραλάκης, Δεμίρης, Στόινα (Κανναβός, Φειδαίος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης Γ., Διονυσόπουλος, Πλευρίτης, Κόνσολας, Τρόκα, Τσιλεπής, Ζαφειράτος, Δημητρίου, Βαγενάς, Καλάμης, Στασινόπουλος (Παρτσακλος, Λευθεριώτης Ηλ., Κοριώζος, Κατσαπρακάκης).

Leave a Reply