Κ18: Ήφαιστος – Απόλλων Αθ. 3-2

Από το ξεκίνημα της δεύτερης φάσης αδικούσαν συστηματικά τους εαυτούς τους και το απόγευμα της Κυριακής αποφάσισαν να… αδικήσουν τους αντιπάλους τους.

Κάπως έτσι η (πλασματικά) τελευταία του ομίλου Κ18 του Ηφαίστου επικράτησε με σκορ 3-2 του (προφανώς και δίκαια) πρώτου Απόλλωνα Αθηνών – Δάφνη, στο γήπεδο Ηφαίστου, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο στη φάση των ισχυρών του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φραγκίσκου Χίου αιφνιδίασαν πλήρως τους αντιπάλους τους με το πολύ δυνατό ξεκίνημα και δύο γκολ σχεδόν με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στην αναμέτρηση, ωστόσο η αναμενόμενη αντίδραση των φιλοξενουμένων απέφερε την ισοφάριση από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο της επανάληψης.

Το… ροντέο που ακολούθησε στον εναπομείναντα χρόνο, κρίθηκε στη φάση του 75ου λεπτού, όταν σε σέντρα του Μπενέτου, ο Ευθυμιάδης Γ. “σημάδεψε” το δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Ευθυμιάδης Ι. με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Σκόρερς: 2′ Γκέρτσο, 11′ Βασιλειάδης, 75′ Ευθυμιάδης Ι. / 26′ και 47′ Απέργης.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Τσατσαρώνης, Κυρογλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Βίτσας Ε., Μάρκου, Ρήγας, Γκέρτσο, Ευθυμιάδης Γ., Δούκας, Βασιλειάδης, Ευθυμιάδης Ι., Τσέλιος (Μπενέτος, Wassef, Βίτσας Θ., Μάλο, Κοτσώρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ. ΔΑΦΝΗ: Κουρουπάκης, Κρασσάς Σ., Κρασσάς Γ., Βλάχος, Πατσουρης, Παπασπυρόπουλος, Μπέσιος, Απέργης, Νίκας, Haska, Stafa (Σχιζας, Γιακίμπιουκ, Στιακάκης, Βουλβουτζης).







Leave a Reply