Κ18: Ήφαιστος – Αιγάλεω 1-3

Με παράπονα από την διαιτητή και χωρίς βαθμούς, βγήκε από το γήπεδο Ηφαίστου η Κ18 του περιστεριώτικου συλλόγου, που φιλοξένησε και ηττήθηκε από το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Αιγάλεω, με σκορ 1-3.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, το οποίο έκλεισαν με προβάδισμα ενός τέρματος (0-1), ευτύχησαν να (το) διπλασιάσουν σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης και να αποκτήσουν και αριθμητικό πλεονέκτημα λίγο αργότερα, λόγω αποβολής του Μάρκου.

Από αυτό το χρονικό σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο κέρδισαν και ευστόχησαν σε πέναλτι, είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Τσέλιο για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και δέχθηκαν το 1-3 σε συνθήκη κόντρα επίθεσης στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Σκόρερς: (πεν.) Χαζιράκης / Ζαχαράκης, Μανιφαβας, Κουτρετσης.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Κουλοσουσας, Ζήσης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Βίτσας Μ., Μάκος, Σπυρόπουλος, Παππάς, Χαζιράκης, Γκέρτσο, Βασιλειάδης, Ευθυμιάδης Ι., Τσέλιος (Ευθυμιάδης Γ., Μαστροκώστας, Βίτσας Ευθ., Χοντάι, Ρήγας, Μάρκου, Wassef).

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιαννόπουλος, Κοκαλας, Καρακωνσταντόγλου, Κωνσταντόπουλος, Βογιατζής, Βανδώρος, Γκικόπουλος, Σκαράκης, Ντόγια, Ζαχαράκης, Μανιφαβας (Τροιζης, Ανδριώτης, Γαλανός, Μπογδανος, Κουτρετσης, Ποπας, Βασιλόπουλος).







Leave a Reply