Κ18: Ήφαιστος – Αγ. Ιερόθεος 1-0

Με σφικτά μετόπισθεν, το 0-0 να διατηρείται μετά από σχεδόν ενάμιση ημίχρονο και φάσεις για γκολ μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, η αναμέτρηση των Κ18, Ηφαίστου και Αγίου Ιεροθέου, μοιραία θα κρινόταν στο γκολ και σε λεπτομέρειες.

Αυτά λειτούργησαν υπέρ του Ηφαίστου, που ήταν η ομάδα που το ζήτησε και περισσότερο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ενώ μετά την επίτευξη του 1-0, είδε και δύο φορές τη μπάλα να σταματάει στα δοκάρια του Τσιαντούλα (σε προσπάθειες Τουρτούλη και Τζωρτζακάκη).

Αυτές οι φάσεις, συν μία προσπάθεια του Καλκανάκου στο πρώτο μέρος που θα μπορούσε να ανοίξει γρηγορότερα το σκορ, αλλά και εκείνη του Ζέρβα στο φινάλε, με την οποία ο Ιερόθεος θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, ήταν ό,τι είχε να προσφέρει το 80λεπτο στο γήπεδο της Χρυσούπολης, εκτός από προσωπικές μονομαχίες και έντονο πρέσινγκ και από τις δύο πλευρές.

Σκόρερς: 55′ Καλκανάκος / –

Διαιτητής: Κοντοπάνος. Βοηθοί: Γαλαριώτης, Ίτσκος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Φειδαίος, Φίλιας, Παληογιάννης, Τουρτούλη, Μαργαρώνης, Καραλάκης, Καλκανάκος, Στόινα (Πελέκης, Ευθυμιάδης, Αδάμ).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντούλας, Ψυχογιός, Κολλιόπουλος, Μαντάς, Λέσι, Αποστολόπουλος, Κατσούλης, Άγκολι, Ζερβας, Θηβαίος, Χολέβας (Παπαδημητρίου, Πιττής, Κορώνης, Χαλίκης).

Leave a Reply