Κ18: Ήφαιστος–Αγ. Ελεούσα 0-2

Νίκη που την φέρνει στην 3η θέση μ’ έναν βαθμό περισσότερο από τον αντίπαλό της, Ήφαιστο, πήρε η Κ18 της Αγ. Ελεούσας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Περιστέρι (0-2).

Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και η πλάστιγγα θα έγερνε στην ομάδα που θα έβρισκε πρώτη τον δρόμο για τα αντίπαλα διχτυα. Καθοριστικός ο ρέφερι της αναμέτρησης που αρνήθηκε 2 περιπτώσεις πέναλτι στους γηπεδούχους (Ευθυμιάδης Ι., Μπενέτος), με την πρώτη μάλιστα κραυγαλέα, ενώ αντίθετα υπέδειξε την “εσχάτη των ποινών” σε αντίστοιχη φάση για τους φιλοξενούμενους, με την οποία πήραν το προβάδισμα.

Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε με λίγα λεπτά διαφορά, με σουτ εκτός περιοχής και “υπέγραψε” το τελικό σκορ.

Σκόρερς: – / 64′ Πατσατζόγλου, 70′ Μιχαλόπουλος.

Διαιτητής: Μαμουνής. Βοηθοί:Ρισσάκης, Ζήσης. Στο 72′ απονλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ευθυμιάδης Γ. της Αγ. Ελεούσας για επικίνδυνο μαρκάρισμα (η πρώτη στο 25′ για τον ίδιο λόγο).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Βίτσας, Μάκος, Μάρκου, Παππάς, Ευθυμιάδης Ι., Γκέρτσο, Βασιλειάδης, Δούκας, Τσέλιος (Χαζιράκης, Μπενέτος, Ρήγας, Μάλο).

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Τζωρτζακάκης, Τσιγκόπουλος, Κοσμάς, Ευθυμιάδης Γ., Τελετίδης, Μαθιούδης, Γεωργίου, Τσιγκόπουλος Κ., Μιχαλόπουλος, Πατσατζόγλου Χ., Τριανταφυλλίδης (Σαγγουρης, Πατσατζόγλου Γ.).







Leave a Reply