Κ18: Ήφαιστος – Άφοβος 3-2

Και με κόντρα τις ιώσεις και με κόντρα τον αέρα και με κόντρα διαιτησία και με δέκα παίκτες και με εννιά παίκτες, η Κ18 του Ηφαίστου αρνείται να χάσει. Για το γεγονός, ότι το πρωί του Σαββάτου νίκησε κιόλας έβαλε το χεράκι του ο συνήθης ύποπτος, Τζωρτζακάκης, με τον… σεσημασμένο τρόπο (απευθείας εκτέλεση φάουλ).

Αυτό είναι που κρατάει η ομάδα του Περιστερίου (συνεχίζει πρωτοπόρος στον 7ο όμιλο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ) από την αναμέτρηση με τον Άφοβο , γιατί η εμφάνιση δεν ήταν ανάλογη των αμέσως προηγούμενων και τα υπόλοιπα συνιστούν τροφή για σκέψη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου, αλλά ο Ήφαιστος είχε απάντηση εντός 4 λεπτών και ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση ακριβώς στο ημίωρο.

Η ισοφάριση του Άφοβου οκτώ λεπτά πριν το τέλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ήταν ένα μικρό σοκ για τους γηπεδούχους, αφού η παντελής απουσία επικίνδυνων φάσεων εκατέρωθεν δεν προμήνυε κάτι τέτοιο, ωστόσο τη λύση έδωσε και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τζωρτζακάκης χαρίζοντας το τρίποντο στον Ήφαιστο, που τελείωσε την αναμέτρηση με εννιά παίκτες, μετά από απευθείας κόκκινη στον Δεμίρη στο 53′ (υβριστική συμπεριφορά, προφανώς όχι απρόκλητη, αλλά…) και δεύτερη κίτρινη στον Τουρτούλη στο 75′ (επικίνδυνο παίξιμο).

Σκόρερς: 9′ Δεμίρης, 30′ Καραλάκης, 75′ Τζωρτζακάκης / 5′ Κώτσης, 72΄Αραπάι.

Διαιτητής: Μαμουνής. Βοηθοί: Νταρακλίτσης, Μπόντζος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Κανναβός, Τζωρτζακάκης, Παληογιάννης, Φίλιας, Μαργαρώνης, Τουρτούλη, Γιαννόπουλος, Καραλάκης, Στόινα, Δεμίρης (Αδάμ, Καλκανάκος, Κολοκώτσιος).

ΑΦΟΒΟΣ: Λουλουδάς, Μαρίνος, Σουλα, Πασάι, Αγγελόπουλος, Μάλκο, Αντωνόπουλος, Κώτσης, Τάνκα, Τζουρμάνας, Αλία (Αραπάι, Γιαννακός, Κουσίδης).

Leave a Reply