Κ18: Έφυγε “αήττητος” ο Ήφαιστος!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου εγκατέλειψε την τελική φάση των ισχυρών της ΕΠΣΑ στη διαδικασία των πέναλτι.

Πέρσι ήταν ο Απόλλων Χαλανδρίου που μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, επικράτησε με 5-4 και πέρασε στα ημιτελικά, φέτος ο Απόλλων Σμύρνης που επίσης μετά από 0-0 στο 80λεπτο, νίκησε με 4-3 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Και ο Ήφαιστος, αήττητος όλη τη χρονιά, 26 παιχνίδια συνολικά (9 νίκες, 3 ισοπαλίες στον Α’ γύρο και 9 νίκες, 4 ισοπαλίες στον Β’), τα βάζει μόνο με τον εαυτό του, που δεν κατάφερε να “τελειώσει” το παιχνίδι πολύ πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Είχε κλασικότατες ευκαιρίες, είχε και δοκάρι, απέναντι στον Απόλλωνα που προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με στημένες μπάλες και υποδέχθηκε το σφύριγμα της λήξης της κανονικής διάρκειας με ανακούφιση και υψωμένες γροθιές.

Δύο χαμένα πέναλτι από την πλευρά του Ηφαίστου έναντι ενός για τους φιλοξενούμενους, έδωσαν στον Απόλλωνα την πρόκριση και την ευκαιρία περαιτέρω διάκρισης (αντιμετωπίζει την Α.Ε. Ηράκλειο).

Για τον Ήφαιστο ευστόχησαν οι Μαργαρώνης, Καραλάκης και Γονής.

Διαιτητής: Νικολάκος. Βοηθοί: Παπαπαύλου, Μακρυγιάννης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Παληογιάννης, Φίλιας, Φειδαίος, Μαργαρώνης, Γιαννόπουλος, Καραλάκης, Στόινα, Γονής (Κανναβός, Καλκανάκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Μαυροειδής, Ταμβάκης, Αμπεντινάι, Χασκης, Τσούμπας, Κελεμης, Κουρμπέλης, Νικολάου, Νόκα, Μπάρε, Ζερβόπουλος (Φρέντερικ, Αχιλλέως, Σερένι).

Leave a Reply