Κ18: Άρης Πετρ. – Κηπούπολη 1-3

Με βασικό όπλο τη μεσαία της γραμμή που έλεγξε στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου, κατοχή και ρυθμό, η Κ18 της Κηπούπολης πέρασε νικηφόρα από την Πετρούπολη, επικρστώντας του τοπικού Άρη με σκορ 1-3.

Αν ήταν περισσότεροι τυχεροί και έλειπαν κάποιες επιπολαιότητες στην τελική προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν πολύ νωρίτερα την επικράτηση και με υψηλότερο σκορ.

Αντ’ αυτού όμως πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με το εις βάρος τους 1-0 και έβαλαν δύσκολα στους εαυτούς τους.

Μέσα σε εννιά λεπτά έγινε η πλήρης ανατροπή με τον Νίκο να “γράφει” πρόλογο και επίλογο και τον Μπούρη ενδιάμεσα να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε τράβηγμα εντός περιοχής.

Σκόρερς: 11′ Χαλιμούρδας / 56′, 64′ Νίκος, 60′ (πεν.) Μπούρης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Παπαϊωάννου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Κούβαρης, Μπολάνης, Τελλης, Καγκιάς, Λιανός, Μιχάλης, Λάνα, Οικονομίδης, Χαλιμούρδας, Κέσκος, Ρηγούτσος (Παρασκευόπουλος, Παπαδόπουλος, Αποστολας, Νότι, Τσουμαρης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Μούτσιος, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Ρήγας, Λένης, Μπούρης, Σοφός, Σταματογιαννόπουλος, Νίκος (Φαρμάκης Ι., Μαργέτης, Λιούμης, Βαρζάκης, Κωνσταντόπουλος).

Leave a Reply