Κ18: Άμιλλα Π. – Αίμος Πετρ. 1-1

Μοιράστηκαν γκολ, εντυπώσεις και προσπάθειες να παίξουν ποδόσφαιρο σ’ έναν εξαιρετικά επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, οι Κ18 Άμιλλας Περιστερίου και Αίμου Πετρούπολης.

Με το… καλημέρα προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι όταν σε γύρισμα της μπάλας προς τον τερματοφύλακα, αυτή κόλλησε στο νερό και ο Βγενης το εκμεταλλεύτηκε και έδωσε στον Αίμο το προβάδισμα.

Η Άμιλλα ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτρούλα, έχασε ευκαιρίες για να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά κινδύνεψε και να το χάσει όταν ο Αίμος κέρδισε πέναλτι στο 65′. Όμως ο υπηρεσιακός τερματοφύλακας Φώτης Ασίμης το εξουδετέρωσε και το 1-1 σφράγισε τελικά την αναμέτρηση.

Σκόρερς: 15′ Κουτρούλας / 2′ Βγενης.

Διαιτητής: Στρίκος. Βοηθοί: Νάτσιος, Μπιμπάκης.

ΑΜΙΛΛΑ: Ασίμης, Πήδουλας, Τσώλης, Κουτρούλας, Ρεπάι, Κατσιούλας, Κωφίδης, Καπίρης Κ., Ριζόπουλος, Γκορίτσι, Καπίρης Γ. (Σαχμπαζίδης, Παναγκασίδης, Παπασταύρου).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Χαβαλές, Βγενης, Κολοκούρας, Ασπρόπουλος, Πουλάκος, Τσίφας, Σταματίου, Μπουτσης, Συρίγος, Σαπρίκης, Δημητρίου (Νεζίδης, Αμανατίδης, Τσαγκαλας, Καλόγηρος, Μελικανης).

Leave a Reply