Κ18: Άμιλλα Π. – Ήφαιστος 2-2

Η αποφασιστικότητα του νεανικού συγκροτήματος της Άμιλλας να αποδείξει κόντρα στον πρωτοπόρο ότι πλέον βρήκε τα πατήματά του στην κατηγορία, αλλά και η χαλαρότητα με την οποία διαχειρίστηκε ο Ήφαιστος μέχρι ενός σημείου την αναμέτρηση, διέψευσαν πλήρως τις προβλέψεις.

Η Κ18 της Άμιλλας κρατούσε το προβάδισμα στο σκορ με 2-1 έως και 6 λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα (που είχε πάντως 10 λεπτά καθυστερήσεων λόγω τραυματισμών) και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Θόδωρου Τρανού να επιστρέψουν στο παιχνίδι έπεφταν στο κενό.

Τη λύση έδωσε για μία ακόμη φορά ο Τζωρτζακάκης που έφερε το ματς στα ίσα, ενώ ο Ήφαιστος είχε την ευκαιρία να πάρει και τη νίκη από τα έντεκα βήματα, αλλά ο Μαϊδανος εξουδετέρωσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Δεμίρη, για να παραμείνει ως τελικό σκορ το 2-2.

Σκόρερς: 14′ Γιαννόπουλος, 74′ Τζωρτζακάκης / 17′ Κατσιούλας, 60′ Ασίμης.

Διαιτητής: Παπαπαύλου. Βοηθοί: Νάτσος, Μουστογιάννης. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καπίρης.

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανος, Αντζέι, Τσώλης, Ρεπάι, Σαχμπαζίδης, Κατσιούλας, Ασίμης, Γκορίτσι, Ριζόπουλος, Κουτρούλας, Κωφίδης (Παναγκασίδης, Παπασταύρου, Καπίρης Γ., Μπόντε).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φίλιας, Παληογιάννης, Τουρτούλη, Κανναβός, Καραλάκης, Γιαννόπουλος, Δεμίρης (Τυρασκης, Πελέκης, Τσερνομάζοφ, Κολοκώτσιος, Ευθυμιάδης).

Leave a Reply